Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
09.05.16: De danskere, der laver mad om aftenen, anser det for at være en byrde, næsten halvdelen af alle danske kvinder fortryder senere, hvad de lige har spist, og kun halvdelen af de unge spiser morgenmad hver dag. Og de unge er i øvrigt rigtig glade for at spise kød.
Læs mere
09.05.16: Deltids-vegetar eller fleksitarianer: Flertallet af nordboere spiser et eller flere hovedmåltider uden fisk og kød om ugen. Der er dog store regionale forskelle på, hvorfor vi dropper kød og fisk en eller flere gange om ugen. Det viser den netop offentliggjorte rapport ”Food & Health 2016” fra YouGov, som har fulgt nordiske forbrugeres holdning til mad og sundhed i mere end 10 år.
08.05.16: Hele kødsektoren mødes i disse dage i Frankfurt am Main til IFFA, verdens førende messe for kødindustrien. Messen slog dørene op i går og løber til og med torsdag med et rekordstort antal udstillere, i alt 1.027, hvilket er seks procent flere end ved sidste udgave i 2013.
08.05.16: Den sydfynske stikovnsproducent og leverandør af indretningsløsninger til bager-, fiske-, oste-, og slagterbutikker, Bago-Line, udvider nu virksomhedens produktsortiment med produkter fra den store svenske koncern Sveba-Dahlen
09.05.16: Bær indeholder massevis af sundhedsfremmende forbindelser, som forbrugerne gerne vil have for at øge mængden af sunde næringsstoffer i den daglige kost. For industrien er høj kvalitet og bær, som man kan stole på indeholder de lovede bioaktive komponenter i de annoncerede niveauer, et must. For at øge standarden for bærpulvere og opfylde forbrugernes krav har Asiros udviklet sin patentanmeldte "Berryshield" bærpulverteknologi.
28.04.16: Danske virksomheder skal udvinde og afsætte flere af de værdifulde stoffer, som findes i tang. Det vil DTU Fødevareinstituttet hjælpe virksomhederne med i et nyt treårigt projekt. Projektet vil kunne nedbringe produktionsspild og har netop modtaget mere end syv millioner kroner i støtte fra GUDP.
03.05.16: Et nyt projekt ledet af Teknologisk Institut skal udvikle en ny super optimeret karton-indfryser til palleterede produkter, som forventes at reducere energiforbruget med 30 procent og samtidig øge indfrysningskapaciteten.
28.04.16: Dansk bryggeriudstyr fra Alfa Laval skal nu producere den verdensberømte mexicanske Corona-øl på et nyt gigantbryggeri i Mexico. Afgørende for ordren er erfaringer og viden fra mere end 100 års unik dansk bryggeritradition, lyder det fra det danske selskab.